Doaa wil iets zeggen over haar geloof

Doaa maakt filmpje over haar geloofDoaa is nog maar negen jaar oud. Vanwege de actualiteit en alle negatieve gebeurtenissen, heeft zij een filmpje op internet gepost waarin ze het heeft over haar geloof.

“Ik hoop dat als de mensen mijn filmpje zien, dat ze weten dat islam een mooi geloof is”, vertelt ze.

Ze zette het filmpje op het internet, waar het ondertussen al veel bekeken is.

Wat vinden haar klasgenoten ervan:

9 REACTIES

 1. Lekker manipulatief bezig zijn. Bah, er wordt weer misbruik van een kind gemaakt. Hoeveel kinderen werden niet ingezet na Wilders ‘minder minder Marokkanen’. Ach ach, tot in tranen aan toe werden ze aangevoerd maar nu ….. ? Nu hoor en lees je die emotionele meisjes en jongetjes niet. Bah, wat een klote mentaliteit om een kind in te zetten. Is ook de gewoonte bij hen om kindsoldaten in te zetten.
  Doaa moet haar preek niet hier komen houden maar g aub dit voor de IS en Boko Haram doen.

 2. Bravo meisje!!! Islam wordt op elk mogelijke manier zwart gemaakt zelf met inzet van speciale spionnen zoals hiervoor Paul van Hoop….die de hoop heeft verloren in zijn leven.

 3. Aisha was op haar leeftijd al drie jaar getrouwd geweest. Je hoopt toch dat zo’n meisje een dergelijk lot wordt bespaard. Maar het gebeurt in naam van islam dagelijks nog. Niet zelden moet dat ook met dood worden bekocht. Door het meisje uiteraard, niet de pedofiel.
  Kindhuwelijken: leg het meisje maar eens uit hoe geweldig haar “mooie” geloof daar mee omgaat en hoe blij ze mag zijn dat ze leeft in een Westers land waar ze lekker naïef kan zwetsen zoals een kind betaamt, zonder de prijs daarvoor te betalen, omdat we haar hier beschermen tegen haar “mooie” geloof met ons seculier recht.
  En leg dan ook maar eens uit hoe in naam van dat “mooie” islam meisjes van haar leeftijd levend worden begraven als ze weigeren zichzelf op te blazen met een bom en dat dit gedaan wordt door moslims die de “ware” islam aanhangen en het vele malen beter kennen dan haar.

 4. Dus waarom ‘africa’ zou de gedachte alleen al zo vreselijk zijn om dit meisje te laten preken tegen Boko Haram en IS? Dat is immers de toekomst van haar “mooie” geloof? Waarschijnlijk omdat zelfs moslims hier, blind en doof als ze zijn voor de werkelijkheid om hen heen, ergens nog wel beseffen dat dit onschuldige meisje daar ter plekke nog met machetes zal worden doodgehakt door de aanhangers van haar “mooie” geloof.
  En haar geloofsgenoten in Nederland sympathiseren in drommen met deze groepen, juist met dit soort groepen. En dat zal ook haar bestemming zijn als ze nu al niet het verstand heeft ontwikkeld om beter te weten.

 5. @Africa, heb jij misschien zo een Afrikaanse medium die jou van jouw naïviteit kan afhelpen ? Je kent ze wel, de Afrikaanse mediums met namen als professor Wawa, Ahmad, Mahmoed etc. etc die voor alle problemen een oplossing weet. Ja ja, behalve voor zijn eigen Afrikaanse mensen die op grote schaal de armoede ontvluchten. En zo een vluchteling, die van ons afhankelijk is, komt mij adviseren om hulp te zoeken ?

 6. Doaa, de islam zal heus zijn mooie kanten hebben maar die zie ik te weinig. Wil je mij uitleggen waarom zoveel Moslims in de bijstand zitten terwijl de Koran juist zegt dat moslims hun geld met zweet en moeite moeten verdienen want pas dan is het ‘halal’. Kan je mij uitleggen waarom veel Marokkaanse en Turkse ‘moslims’ varkensvlees eten en ook varkensvlees in hun shoarma en doner vermengen ? En Doaa kan je mij ook uitleggen waarom Marokkanen er een gewoonte van maken om hun vrouwen te dumpen ? waarom zoveel moslims in de drugshandel zitten ? Marokkanen, Turken en Pakistanen).
  Gezien de vele misbruik door Moslims (Marokkanen hebben daar een handje van) lijkt het mij een goed idee om jouw preek voor die moslims te houden, de Farouks, de Omars, de Ahmeds…ach lees het onderstaand berichtje maar eens, Doaa.
  De vier Amsterdamse overvallers van juwelier Shivani in Breda moeten 11, 12, 13 en 14 jaar de gevangenis in. Dat besloot de rechtbank in Breda vandaag.
  De vier overvielen op 30 mei vorig jaar de juwelier aan de Haagdijk. Daarna sloegen ze op de vlucht en werden op de A16 en de A27 achtervolgd door de politie. Bij Meerkerk trokken ze een automobilist uit een auto, sloegen hem en stalen zijn auto. Daarnaast schoten ze op drie agenten.

  Uiteindelijk werden ze in Nieuwland in de kraag gevat. De politie moest daarbij zelf ook schieten en raakte daarbij één overvaller in het been.
  De rechtbank moest zich vooral buigen over de vraag of er al dan niet geschoten is op de agenten. De overval hadden de daders bekend. Maar er waren, ondanks verklaringen van de agenten dat er was geschoten, nergens kogels of lege hulzen gevonden.

  De rechtbank oordeelt uiteindelijk dat twee van de vier daadwerkelijk schoten, twee keer op de snelweg en een keer vlak voor de aanhouding. Kogels en hulzen kunnen door voorbijrijdend verkeer zijn verdwenen en er waren veel getuigen die schoten hadden gezien, gehoord en zelfs geroken.

  De twee daders die ook hebben geschoten, Farouk B. en Omar M., kregen 13 en 14 jaar opgelegd. De twee anderen hadden een kleinere rol, maar ook bij hen werd wel het medeplegen van de verschillende pogingen tot doodslag bewezen. Abdelhakim el O. werd weliswaar vrijgesproken van het medeplegen van de overval op de juwelier, maar was wel medeplichtig door het beschikbaar stellen van de vluchtauto.

 7. Tientallen Afghanen moesten vandaag voor de rechter verschijnen vanwege het lynchen van een vrouw. De 27-jarige Farkhunda werd in maart in de hoofdstad Kabul geschopt en geslagen, omdat ze een Koran zou hebben verbrand. Dat bleek achteraf niet waar te zijn. Toen ze dood was, werd haar lichaam in brand gestoken.
  Onder de verdachten zijn ook politiemensen die niet hadden ingegrepen. De rechtszaak zal naar verwachting twee dagen duren. Het incident was gefilmd met mobiele telefoons. Een aantal van de verdachten kon worden opgepakt, omdat ze op sociale media opschepten over hun rol in de lynchpartij.

  Enkele verdachten beweerden onschuldig te zijn. ,,Ik heb een of twee keer getrapt, maar deed niet mee aan het geheel”, aldus een van hen. ,,Er werd mij om lucifers gevraagd, dus gaf ik mijn aansteker.”

  Mooi geloof Doaa, wat vind je zelf ervan ?
  Weet je wat ik ervan vind ? Ik vind dat jouw ouders jou gehersenspoeld hebben , ze moeten uit de ouderlijke macht ontzegd worden.

 8. Verleden week heeft in islamitische heilstaat Pakistan een man en zijn schoonvader, zijn vrouw/ zijn dochter Shabana Bibi (25) in elkaar geslagen, overgoten met benzine en vervolgens in de brand gestoken. De reden? Het was omdat ze zonder toestemming van haar man naar het huis van haar zus was gegaan.
  **
  Wat?
  **
  Ja. Dat dus. En het enige wat hier zo speciaal, zo uitzonderlijk, aan dit geval, is dat haar man en haar vader hiervoor ook nog zijn opgepakt. Normaal gesproken is dit hoe het hoort te gaan in islam. Misschien in landen als Pakistan zijn de correctieve maatregelen wat extremer in vorm, maar niet in intentie. Dit is een rechtstreeks gevolg van het “mooie” geloof. Niet de schuld van 19e eeuwse Westerse kolonialisme, niet de schuld van Amerikanen, niet eens de schuld van Geert Wilders, dit is de inktzwarte schaduw en de eeuwige smet die islam werpt op de menselijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.