Gevechtstoestel Marokko verdwenen in Jemen

102

F-16C MarokkoEen F16 van de Marokkaanse luchtmacht is bij een operatie in Jemen vermist geraakt. Het gevechtstoestel zou sinds zondagavond 18.00 uur vermist zijn. Dat meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

Het is nog onduidelijk onder welke omstandigheden het gevechtstoestel is verdwenen. Ook het lot van de piloot is onbekend.

Marokko helpt de internationale coalitie die door Saudi-Arabië wordt geleid met het verdrijven van de Houthi-rebellen in Jemen. Het koninkrijk heeft zes F16’s gestationeerd in de Verenigde Arabische Emiraten. (Bron/ lees verder: NU.nl)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.