Saoedi-Arabië krijgt ’s werelds grootste hotel

Abraj-KudaiIn het Midden-Oosten staat al het hoogste gebouw ter wereld (de Burj Khalifa in Dubai) en het meest luxueuze hotel ter wereld (de Burj Al Arab in Dubai). Met de bouw van een nieuw hotel in Saoedi-Arabië krijgt het Midden-Oosten straks ook het grootste hotel ter wereld.

Het ‘Abraj Kudai’ hotel zal 10.000 kamers, 12 torens, 70 restaurants, een shoppingscenter, een parking voor 3.000 auto’s, een koninklijke verdieping en zelfs 4 helipaden hebben, dat alles op een totale oppervlakte van 60.000 m². Het prijskaartje: 3,5 miljard dollar.

De heilige Al-Masjid al-Haram-moskee ligt op amper 2 km lopen van het hotel. In 2017 gaan de deuren van het immense hotel open. (Bron/ lees verder: AD.nl)

Hotel in Mekka

3 REACTIES

  1. als in deze hotel ook warme NANAS exotische cacao verkocht word dan ga ik ook ernaar toe.
    maar koud is de Nanas cacao uit Holland het lekkerst.
    te koop bij de Surinaamse toko’s.

  2. In Mekka hebben ze al een halal sexshop en dus begrijp ik niet waarom er geen alcohol geschonken mag worden. of is dit weer een teken van hoe hypocriet de moslims zijn ? Een halal sexshop met halal dildo’s voor de moslima’s hahahaha het moet niet gekker worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.