Nida boos over laksheid D66 bij discriminatie Marokkanen door politiek

nida-el-oualiDe Rotterdamse partij Nida heeft D66-leider Alexander Pechtold een ansichtkaart gestuurd waarop staat dat de ‘D’ van zijn partij niet staat voor ‘Democratie’ maar voor ‘Discriminatoir’. Dat schrijft MetroNieuws.

Reden hiervoor is dat D66 in Rotterdam geen excuses wil afdwingen van Leefbaar Rotterdam-wethouder Maarten Struijvenberg van Werkgelegenheid voor de uitvoering van een proefonderzoek naar vermogensfraude onder enkel Marokkaanse bijstandsgerechtigden.

De rechter oordeelde dat de gemeente Rotterdam dit onderzoek niet alleen onder Marokkanen had mogen uitvoeren en zei in de eerste uitspraak maar ook daarna in een hoger beroep dat de gemeente „discriminatoir” handelde. Desondanks wil de schuldige wethouder geen excuses aanbieden. D66, net als de VVD, willen dat ondanks aandringen van Nida ook niet afdwingen. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

7 REACTIES

 1. Op de dag dat Pim Fortuin werd gekozen…dat was de dag dat de democratie om nek werd geholpen in NL gevolgd door allees crises, de ene na de andere……

 2. @Zorro je lult weer eens uit je nek. Pim Fortuyn heeft de zaken zeer juist gezien en die ook benoemd. Islam heeft moeite met de waarheid onder ogen te zien. Wat is er eigenlijk niet uitgekomen dat wat Pim voorspeld had ?
  1. Islam is een agressief geloof: groot gelijk had hij zie de talrijke aanslagen onderling maar ook op andersdenkenden.
  2. Islam en democratie gaan niet samen: ook groot gelijk want kijk maar naar Noord Afrika en het Midden Oosten wat een ellende men niet ziet.
  3. Islam is homo onvriendelijk. daarover hoef ik jou niks te vertellen.
  De feiten liggen er nu eenmaal en Nida kan wat mij betreft de boom is.
  Laat deze man eens zijn grote mond opzetten bij het Koningshuis in Marokko en bijv. daar ‘fuck the koning’ roepen. Nou geloof mij maar hij wordt meteen onthoofd, gevierendeeld en opgehangen.

 3. Frans,

  dat bedoel ik. wat jij ontkent is de vrijheid te geloven in wat ik wil. Daarom is de democratie toen gewurgd……

  wat gebeurt in midden oosten en zo daar weet jij meer vanaf dank ik, immers nederlandse straaljagers Vliegen daar door de lucht…..alsook in Mali…..

 4. Ik vind het vooral grappig dat een islamofascisten van Nida D66 en Pechtold racisten noemen. De partij bij uitstek die de islamofascisten helemaal tot hun nek in de kont kruipen. Dat is toch wel humor van grote klasse.

 5. Wat is het nieuwsgehalte van dit artikel? De politiek doet niets anders dan discrimineren. Politieke partijen overleven bij de gratie van discriminatie, anders hebben ze geen recht op voortbestaan. Democratie bestaat al lang niet meer, het zit in de oerinstinct van de mens om bevooroordeeld te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.