Kritiek op Marokkaanse minister na ‘blote’ Jennifer Lopez op tv

Jennifer Lopez in MarokkoDe Marokkaanse minister van Communicatie Mustapha Al-Khalfi krijgt stevige kritiek op zijn beslissing om een concert van Jennifer Lopez in Marokko op tv uit te laten zenden.

De Amerikaanse zangeres was volgens lokale media ’te schaars gekleed’. Volgens politici was haar outfit te bloot voor de Marokkaanse burger.

De gemoederen in de Marokkaanse politiek lopen zo hoog op, dat meerdere politici om het ontslag van de minister hebben gevraagd. De minister was naar eigen zeggen niet op de hoogte van Lopez’ outfit. (Bron/ lees verder: de BCC)

6 REACTIES

  1. Als ze er een hoofddoek bij had opgezet, en dan in der half blote reet had opgetreden, dan was het halal geweest en oké. Whaahaaaaa

  2. Hoofddoekje op, spijkerbroek op de kont die zo strak zit dat bij het laten van een scheet de bilnaad uit elkaar scheurt, te veel make up op, buitenechtelijke relaties erop na houden…zie hier de waarden en normen van de Marokkaanse vrouw. Hypocriet en achterbaks.

  3. Het mag van mij allemaal, bijvoorbeeld naast de hoofddoek een zodanig strakke spijkerbroek dragen dat je kunt liplezen, maar de krampachtigheid waarmee er met allerlei veelal zelf bedachte regeltjes voorschriften word omgegaan, is errug benauwend.

    De hele hoofddoeken en kledij tradities worden o.a. geïnterpreteerd uit de koran, maar staan daar niet eens letterlijk in. Daarom loopt de ene moslima met een mini hoofddoekje op en hult de ander zich in een alles bedekkende ploptent.

    Het beste bewijs in de islam dat vrouwen en mannen niet gelijk zijn, is het feit dat mannen niet bedekt gekleed hoeven te gaan. Als de vrouw bedekt gekleed zou moeten gaan, omdat anders bij het zien van andere mannen lust opgewekt zou worden, moet dat omgekeerd ook gelden. Of hebben moslima’s geen lusten en gaan ze niet soppen als ze een moslim zien met blote armen, benen en strakke spijkerbroek ? Ik moet de eerste moslim nog tegen komen die hier uitleg over kan geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.