Oog in oog met Appa over dubbele moraal Nederlanders

AppaHeerst er in Nederland een dubbele moraal? Dat wilde Rachid ‘Appa’ El Ghazaoui uittesten met een tweet, vlak voor de dodenherdenking, waarin hij de holocaust ontkende. Nederland sprak van schande, terwijl het een quote was van Hans Teeuwen die eerder niet voor zoveel ophef had gezorgd. Appa vertelde dat hij op die manier de aandacht wilde vestigen op de dubbele moraal die in ons land heerst.

In het programma Oog in Oog voeren Appa en Sven Kockelmann een scherp vraaggesprek en bespreken opvallende uitingen van de rapper op social media.

12 REACTIES

 1. En maar blijven provoceren en uitdagen en dom bezig zijn. Ja, vindt men het gek dat om die reden een huis van een Marokkaan in Spanje in de fik is gestoken ? Ik keur het af maar soms is men het gewoon beu. En Spanjaarden hebben nu eenmaal een andere mentaliteit dan wij Nederlanders van pappen en nathouden. En als het appa hier niet bevalt dan rot hij toch lekker op naar het kalifaat waar hij wel zijn verderfelijke rapsongs ten uitvoer kan brengen. Een ezel heeft nog meer verstand dan appa.

 2. Ik denk dat het in zijn krop blijft steken dat Iedere Nederlander met een dubbele moraal twee keer zoveel moraal heeft dan hem.

 3. Ik heb ooit een een interview in Paul en Witteman gezien met APPA. Hierin gaf hij duidelijk aan dat hij alleen de moslims met een Arabische achtergrond als echte en ware Moslims ziet. De Moslims met een niet Arabische achtergond worden door APPA als ‘gezellige’ Moslims neergezet. Ja, inderdaad APPA gezellige Moslims uit Turkije, Indonesië, Suriname die niet in naam van Islam moorden, verkrachten, roven en stelen. Wie meet eigenlijk met twee maten en houdt er een dubbel moraal erop na ?

 4. Appa? Wie is in hemelsnaam Appa? Wel, als je dat domme hoofd ziet, dan weet je al genoeg. Zo’n op- en kaalgeschoren moslim idioot. Die doen kennelijk dit soort achterlijke uitspraken. Lekker in Marokko doen maar niet in Nederland.

 5. Appa heeft totaal geen enkele affiniteit met het Islam geloof en misbruikt dat geloof alleen voor zijn eigen geldelijk gewin, In een live reportage schold Appa mw. Naninga uit voor SS hoer. Nou Appa, jouw zussen en moeders zijn de grootste hoeren denk ik.

 6. Appa raakt inderdaad een gevoelige snaar. Nederlandse media (dus niet t volk) meet met dubbele maten. De media is sterk gekant tegen het positief neerzetten van de islam en ziet t als zijn primaire taak in nederland om al t positive te ontkennen en zo veel mogelijk negatieve berichten de wereld in de lancer en zonder n zorgvuldige afweging of t niews onwaar zou kunnen zijn.

  Niemand heeft zover duidelijk afstand genomen van deze geniepige média die t land en volk verziekt.
  De nederlandse uitdrukking ” la is de leugen zo snel, de waarheid Zal hem altijd achterhalen”.

  Logisch als gevolg van de deze operatie zullen veel arme nederlanders onbewust beinvloed geraken zo als blijkt uit reacties op dit forum.

 7. De Nederlandse media staat permanent voorovergebukt met de vaseline in de aanslag voor iedere bozige beroepsmoslim met de slapste lulverhaal. Wat je vooral in de Nederlandse media tegenkomt is pseudo-islamitische surrogaat-apologetiek van de linkse kansel of een omhooggevallen mokka rijmelaar met een even incoherente als onverstaanbare tirade tegen iets volstrekt onduidelijks.

 8. Zolang deze kameeldrijver en couscous-vreter zelf onderscheid maakt tussen gelovige moslims (moslims die terreuraanslagen plegen, die moorden en verkrachten, criminelen in drugszaken) en ‘gezellige moslims’ (moslims die niet moorden en verkrachten, niet dealen in drugs) moet hij vooral zijn grote mond houden. Niet 1 isl. organisatie / imam of moskee heeft deze terrorist tot de orde geroepen vanwege zijn laakbare en zijn anti-semitische uitlatingen. Niet een ! Voor alle moslims zal Appa de straathond waarschijnlijk als held gelden voor mij is hij niet meer waard dan een velletje wc papier. Na gebruik direct doorspoelen.

 9. UPG. Appa is Uit Positie Geluld door Kockelmann. Deze derderangs rapper is in het gesprek duidelijk onderuitgegaan met zijn provocerende en antisemitische denkbeelden. Op de vraag of hij dan ook over zijn profeet iets in de trant van fuck the koning zou durven zeggen, bleef hij het antwoord schuldig. Wel durft hij de Koning te beledigen en alles wat Joods is. Wie weet durft hij ooit nog eens te zeggen “fuck the profeet, fuck the islam, fuck Allah” Tot die tijd noem ik Appa in ieder geval een isla-mietje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.