Turkije blokkeert filmpje Wilders

YouTubeSpotprenten van de heilige profeet Mohammed (vzmh) die anti-islam politicus Geert Wilders op YouTube heeft gezet, zijn geblokkeerd in Turkije. Na een klacht van de Turkse overheid heeft YouTube de video geblokkeerd.

Dat blijkt uit een bericht dat YouTube aan Wilders stuurde.

De anti-islam politicus plaatste zaterdag een filmpje met negen spotprenten van de profeet op YouTube. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

10 REACTIES

  1. Waarom alleen zijn filpje, de hele website en al zijn partijgenoten moeten op de zwarte lijst evenals diegenen die zich met hen sympathiseren…!

  2. Zorro, de vrijheid van meningsuiting die jij wenst voor jezelf en je geloofsgenoten, geldt dus niet voor de standpunten van Wilders en PVV en sympatisanten ?

  3. Vrijheid van meningsuiting ach wie daarin nog gelooft kan mijn rug op. Waarom geldt die vrijheid van meningsuiting niet voor de Noord-Afrikaanse komiek Dieudonne ? Haat-predikende imams mogen Nederland niet in. Maar hoe zit het met haatzaaiende Joodse politici die Nederland wel vrij in en uit mogen reizen o.a. Liebermann ? Ja ja vrijheid van meningsuiting is alleen voor Westerlingen hoor!

  4. Bouhlahkrif jij en de islam geloven daar inderdaad niet in. Wellicht als je eens wat verder kijkt dan een preek van de imam en de koran voor zover je die al leest, leer je wat vrijheid van meningsuiting is. Vanuit de islam, een ideologie gebaseerd op onderdrukking, discriminatie zul je dat niet ontdekken.

  5. In Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting gemanipuleerd door de vele journalisten die het begrip uitleggen in hun aardse beleving.
    Meestal staat die ver van de samenleving.

  6. @Peter= de naam: inderdaad, de Islam is discriminatie. Vorige week nog gezien hoe een Christenfundamentalist en racist 9 onschuldige kerkgangers heeft neergeschoten; inderdaad zien we dagelijks hoe blanke agenten in de VS de Afro American burgers discrimineren en vernederen. Idem hetzelfde met blanke agenten hier in Nederland. Maar geef een eerlijk antwoord op de vraag. Waarom mocht Dieudonne geen gebruik meer maken van de vrijheid van meningsuiting in zijn talkshows ? Waarom hebben Joodse rasterroristen die liever de Holocaust over het Palestijnse volk willen ontketenen ipv vrede te sluiten een vrijbrief om naar Europa af te reizen ? Soms begrijp ik de frustratie en woede van Moslims dondersgoed !

  7. Als je al faalt om een godsdienst moreel eguivalent af te schilderen met een willekeurige massamoordenaar die in een kerkdienst weerloze mensen afknalt omdat ze de verkeerde huidskleur hebben, is het misschien wel tijd om je af te vragen wat voor soort godsdienst je nou eigenlijk aan het verdedigen bent en tegen wat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.