Mosliminstituut: Negeer ‘hatelijke terreurdaad’ Wilders

Het soennitische instituut al-AzharAl-Azhar, een van de meest vooraanstaande religieuze instituten van de soennitische moslims, heeft donderdag de uitzending van anti-islam cartoons op de Nederlandse televisie veroordeeld. Volgens het instituut zit er een ziekelijke fantasie erachter.

Het filmpje van de anti-islam politicus Geert Wilders met spotprenten van de heilige profeet Mohammed (vzmh) werd woensdag uitgezonden in de Zendtijd voor Politieke Partijen.

Een verklaring van Al-Azhar roept moslims op “deze hatelijke terreurdaad te negeren”: “Het aanzien van de profeet van genade en menselijkheid is te groot en eervol om geschaad te worden door tekeningen die geen respect hebben voor morele of fatsoenlijke normen.”

6 REACTIES

  1. In het wonderlijke universum van moslims is het laten zien van tekeningen terrorisme, als je werkelijk zo achterlijk bent en oprecht niet beter weet: hoe kun je dan moslims dan vragen terrorisme te negeren? Hoe werkt dat eigenlijk in een moslimhoofd? Volgens mij gewoon helemaal niet.

  2. Dit is de vrijheid van meningsuiting, wat een groot goed in in Nederland. Daartegenover staat de waanzin van moslims die elkaar afslachten wereldwijd omdat ze elkaar niet kunnen verdragen. En dan ook nog eens een IS terreurbeweging die helemaal niks accepteert, behalve kogels uit de loop van een kalashnikov.

  3. Vrijheid van meningsuiting is GEEN groot goed in Nederland, Peter, je vergist je: zoals Peter R de Vries zei: er wordt een dubbele maatstaf gehanteerd in NL en overigen ook elders in Europa: dus rechten van minderheden en andersdenkenden dien je te respecteren. de aarde is van alle mensen, niet alleen van Peter!

  4. Zorro.

    Je denkt dit omdat je waarschijnlijk niet snapt wat vrijheid van meningsuiting betekend.

    Het betekent namelijk niet dat je alles maar mag zeggen wat je wilt.

    Het valt me op dat vooral moslims de vrijheid van meningsuiting proberen te misbruiken om hun religie te misbruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.