Meer mensen helpen kankerpatiëntje Fady na diefstal geld

Doodzieke Fady GhorghyDe doodzieke Fady Ghorghy (4) krijgt veel steun uit binnen- en buitenland nadat de collectebussen waarmee geld werd ingezameld voor een behandeling, vorige week werden gestolen.

Uit drie winkels in Rotterdam-Zuid werden toen drie collectebussen gestolen met daarin geld voor het zieke Rotterdammertje dat lijdt aan neuroblastoom kinderkanker. Het geld werd ingezameld voor een langdurige behandeling in een ziekenhuis in Philadelphia.

Volgens de stichting www.redtkleinefady.nl hebben diverse mensen aangeboden het gestolen geld te compenseren. De teller staat inmiddels op 25.000 euro, maar een bedrag van 90.000 tot 130.000 euro is nodig om zeven tot negen maanden, zolang duurt de behandeling, in Amerika te overbruggen. (Bron/ lees verder: MetroNieuws n Dichtbij.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.