Samira maakt ultieme vliegtuigselfie

30

Vl;iegtuigselfie,,Wooohooo! Wij hebben er zin in!”, zette stewardess Samira Bada-Marghadi (33) uit Heemstede onder de foto die ze deelde via Facebook.

De vliegtuigselfie, die ze heeft genomen om 4.30 uur ‘s morgens op een vlucht vol jongeren richting Palma de Mallorca, kreeg meer dan 15.000 likes. Ze werd overspoeld met positieve reacties en kreeg zelfs een interview in het AD.

De Transavia-stewardess geeft in het interview aan dat ze tijdens vluchten wel vaker er van alles aan doet om het gezellig en leuk in het vliegtuig te maken. (Bron/ lees verder: het AD)

16 REACTIES

 1. Mamaia ik beschouw persoonlijk Marokkanen niet als moslims ze doen alles wat God en Koran verboden heeft ene dus zijn het in mijn ogen gewoon de schijnheiligste moslims die er zijn. Bah !

 2. Ja, want Allah heeft duidelijk het maken van selfies in vliegtuigen verboden, staat in de Koran, hoofdstuk 4 vlakbij de soera over het verbod op zonwerende folies in Fiat Panda’s: O, gij mensen, vreest uw Heer, die u zonder vleugels schiep om te vliegen, en vreest Allah wanneer u een afbeelding van zichzelf vereeuwigt op internet, voorwaar Allah is bewaker over u.

 3. @Jaba, wat doet Wilders dan fout ? Leg de schuld ook eens bij onze broeders en zussen en ga niet als een loopse juffer de schuld steeds bij anderen zoeken. Wilders heeft het goed gezien hoor want anders zat de Amsterdamse wethouder niet achter hem aan. Liever Wilders dan zo een geniepert als Marcouch met zijn kale kop.

 4. @Jaba, Wilders heeft NOOIt geschreeuwd dat Marokkanen op moeten rotten. dat heeft onze Marokkaanse broeder Abu Talib wel gedaan. Hypocriet ben je wel hoor met je Wilders-foob.

 5. @Aziz: sorry, maar er zit duidelijk minstens 1draadje los bij je.
  Laat je zelf eens nakijken voordat je je zelf weer zo belachelijk maakt!

  Elk volk heeft zo zijn rotte appels. Dat kan niemand ontkennen.

 6. Aboutaleb heeft gezegd tegen jihadisten die met de daders van de Charlie Hebdo slachting sympathiseerden dat ze moeten oprotten als ze het hier niet bevalt. Zijn woorden waren: “In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek. Er is misschien een plek in de wereld waar je tot je recht kunt komen. Ga niet onschuldige journalisten ombrengen, dat is zo verachtelijk. Verdwijn als je in Nederland je plek niet kunt vinden. Als je het niet ziet zitten dat humoristen een krantje maken, ja… mag ik het zo zeggen: rot toch op!”
  **
  En dat is absoluut helemaal correct en juist. En dat geldt onverkort tot in alle eeuwigheid. Als je de jihadist moet uithangen moet je hier niet wezen. Heb je hier sowieso geen toekomst en ook geen leven. Je bent anderen tot last, je bent de samenleving tot last, je past hier niet en je bent ook niet welkom. Je wordt dan verzocht om op zo kort mogelijke termijn weg te gaan uit naam van iedere vredelievende persoon.
  **
  En dat is het soort Marokkanen waar Geert Wilders er ook minder van wil hebben. Maar dat geldt niet alleen voor Marokkanen. Dat geldt voor alle jihadisten en wannabe jihadisten, al hebben je voorouders in Nederland gewoond toen berenvellen nog in de mode waren. Je bent hier als jihadist en vrijheidshatende fundamentalist eenvoudig niet welkom en hoe minder er van zijn in Nederland hoe beter het voor iedereen is.

 7. Ikram.

  Inderdaad. de meeste rotte appels vind je trouwens onder de Turken.
  Die glibberen altijd overal geluidloos tussendoor.
  Ze zeggen dat ze Isis gaan aanpakken, maar gebruiken de situatie snel om de Koerden weer eens aan te vallen waarmee ze Isis juist weer helpen.

  Echt dan vertrouw ik zelfs de Joden of de Amerikanen nog meer dan de Turken.

 8. Aan de andere kant het is al een doorbraak dat Turkije niet iemand anders de schuld gaf van de terreur in Surac en de Amerikanen nu laat bombarderen vanaf Incirlik. De vraag is nu of het een gecalculeerde zet was van IS om de hulp die ze hadden van Turkije in ieder geval een stukje te bemoeilijken. Turkije heeft sinds gisteren zelfs een stuk of 14 van die Daesh debielen om zeep geholpen.

 9. @Salaam Ikram, bij Marokkanen zitten heel veel draadjes los gezien de reactie van Jaba. Niet dat jouw reactie mij op andere gedachten brengt hoor maar is wel kenmerkend voor Marokkanen dat ze moeite met zelfreflectie hebben.
  Kijk en huiver naar dit berichtje waarbij Marokkaanse straatmeiden betrokken zijn geweest.

  Een jonge vrouw is in elkaar geslagen in de Franse stad Reims, omdat ze in bikini lag te zonnen in een park. Een meisje dat langsliep zei dat ze onzedelijk en te bloot lag. Dat leidde tot een woordenwisseling en rake klappen. Het 21-jarige slachtoffer moest naar een ziekenhuis en kon vier dagen niet werken.
  Dat meldde de lokale krant L’Union de Reims zaterdag. Het incident gebeurde afgelopen woensdag. Een zestienjarig meisje vermaande de zonnende vrouw. Die zei terug dat ze weigerde te luisteren naar een religieuze politie, aldus L’Union. Het draaide uit op een handgemeen, waarbij de tiener hulp kreeg van vier vriendinnen. Getuigen ontzetten het slachtoffer en ontfermden zich over haar. Vervolgens werd ze naar een ziekenhuis gebracht.

  De politie weet inmiddels wie de vijf aanvallers zijn. Naast het zestienjarige meisje zijn dat vrouwen van 17, 18, 19 en 24. Zij moeten binnenkort voor de rechter komen. Hun achtergrond is niet duidelijk.

  De locoburgemeester van Reims heeft gereageerd op het incident. ,,Onacceptabel op ons grondgebied. Ik veroordeel deze agressie scherp”, schreef hij zaterdag op Twitter.

  Deze Marokkanen moesten eens het lef hebben om dit in het grootste hoerenparadijs Marrakech te doen.Maar dat durven ze niet die lafbekken want ze weten dat ze meteen kaal worden geschoren. Stelletje lafbekken en maar zich afvragen waarom men zo een hekel aan ze hebben.

  Jaja, ergere achterbakse mensen en hypocrieten dan Marokkanen ken ik niet. Ik heb liever een Turk dan een Marokkaan.

 10. Ach Jabaatje, jouw regering werkt graag samen met de Mossad om het eigen volk te onderdrukken. Gelukkig doet Turkije dit niet dus leg jij mij eens uit waarom ik een Marokkaan boven een Turk moet kiezen ? Marokkanen waaien met alle winden mee verkopen zelfs hun moeders en zussen voor een beetje geld. Doen Turken dit ook Jabaatje ?

 11. Aziz ?

  No shit gast.

  De turkse veiligheidsdienst reikt over de hele wereld, ook tot Nederland.
  En als je niet meewerkt of informatie geeft word jij of je familie opeens in Turkije opgepakt met drugs en mag je een jaartje of 25 gaan zitten.

  waarom denk je dat ze dagelijks dode mensen in de bergen van Turkije vinden overleden aan botbreuken?

 12. @Jaba, hoe kom je aan die onzin joh ? Jij gelooft in sprookjes he en hoe zit het met de Imazighen die door de Marokkaanse barbaren uitgemoord in de woestijnen worden gedropt. Tolanti je weet toch wel sabih wat dat voor onze broeders en zussen betekent.

 13. @Jaba, je draait behoorlijk door met je vergelijking tussen Turken en Marokkanen. Turken hebben nog rotsgevoel Marokkanen zijns schijnheilige gasten die zogenaamd de gelovige moslim uithangen maar voor de rest alles doen wat Allah en Mohammed heeft verboden. Zodra een marokkaan uit zijn vuile bek wallah zegt weet ik al dat hij liegt. Geen eergevoel.
  Ga jij eens een kijkje nemen bij de sociale dienst in Gouda. De spreekkamer zit vol met Marokkanen veelal van jonge leeftijd en Turken zul je niet snel zien. Ja, Marokkanen hebben graag een lui leven lekker niks doen en op hun luie kont zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.