Mocro Maffia-kopstuk opgepakt in Marokko

Marokkaanse politieDe Amsterdamse crimineel Houssine Ait S., een cruciale speler in de onderwereldoorlog die al vele criminelen het leven heeft gekost, is zondag gearresteerd in Marokko.

De 34-jarige Marokkaanse Nederlander zou door de mand zijn gevallen bij een paspoortcontrole toen hij het land in probeerde te komen met een vals paspoort, melden Marokkaanse media. Na de aanhouding zijn er twee huizen doorzocht. Daar lagen valse identiteitsbewijzen uit Nederland, Frankrijk en Marokko; 34 dure horloges; tien gsm’s, twee tablets; 178.570 Marokkaanse dirham (ruim 16.000 euro) en 700 euro.

S. wordt beschouwd als een van de hoofdrolspelers in de onderwereldoorlog in Amsterdam en omstreken, waarbij al velen geliquideerd zijn. S. stond internationaal gesignaleerd en heeft in Nederland nog een celstraf openstaan voor zware mishandelingen in Amsterdam in 2002 en 2008. (Bron/ lees verder: Revu.nl en MLemag.ma)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.