Marokko pakt 1.294 criminelen op een dag

Marokkaanse politieBij een grootschalige politieactie in Marokko zijn afgelopen zondag 1.294 criminelen opgepakt. Dat meldt nieuwssite Morocco World News.

Volgens de website ging het in duizend gevallen om heterdaadjes. De overige arrestaties betroffen verdachten tegen wie al eerder een arrestatiebevel was uitgevaardigd in verband met diefstallen, geweldsdelicten en drugssmokkel.

Met de grootschalige actie wil Marokko de veiligheid in het land vergroten. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

2 REACTIES

  1. Veel te weinig maar verbaast mij ook niet want de meeste Marokkaanse kakkerlakken (de Marokkaanse laffe overvallers op bejaarden) zitten veilig in Nederland. Misschien wordt het tijd dat de volk zich gaat bewapenen tegen het Marokkaans tuig net als het juweliersechtpaar uit Deurne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.