Duitse jihadstrijders bedreigen Merkel

IS kondigt aanslagen aanVoor het eerst is een Duitstalige video van Islamitische Staat (IS) opgedoken. Enkele mannen die ooit in Duitsland en Oostenrijk hebben gewoond, dreigen met geweld tegen onder andere Bondskanselier Angela Merkel.

Dat meldt het Duitse blad Die Welt, die de video in handen heeft, donderdag.

Die Welt toont de propaganda-video niet volledig, op zijn site is enkel een compilatie van een aantal beelden te zien. Maar in de video zou een aantal mannen die ooit in Duitsland woonden ‘broeders en zusters’ oproepen naar Syrië te komen, of in Duitsland of Oostenrijk ‘de wapens op te nemen tegen ongelovigen’. Bron/ lees verder: de Volkskrant)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.