Imaan Hammam droomt nog van Italiaanse Vogue

Model Imaan HammamImaan Hammam pronkt deze maand op de cover van de Nederlandse editie van Vogue. Een van de fotoshoot hiervoor deed ze bij de woning van haar tante in Marokko.

Hammams familie was erg nerveus voor de shoot. “Ze hebben nog nooit zoiets meegemaakt, dus het was allemaal heel exciting”, zei Hammam tegen RTL Boulevard. Het achttienjarige model uit Amsterdam droomt nog van een fotoshoot voor de Italiaanse Vogue. “Mijn lijstje is eigenlijk wel af. Heel misschien nog een Italiaanse cover met Steven Meisel”, aldus Imaan.

Het Nederlands en Marokkaans-Egyptische model brak in juli 2014 vorig jaar door tijdens een show van Jean Paul Gaultier. In september stond ze al op de cover van de Amerikaanse editie van Vogue en liep ze mee in de Victoria’s Secret Fashion Show. (Bron/ lees verder: RTL Boulevard)

7 REACTIES

  1. Ach, waarom La Hawla wa la kowata ? Het si toch algemeen bekend dat Marokko het hoerenparadijs is ? Het is toch bekend dat Marokkanen voor geld hun eer, moeder, en geloof verkopen ? Ja dat alles is bekend maar wel lekker schijnheilig blijven doen.

  2. Mimoun,

    Ben jezelf wel gelovig. En wat maakt jou wat uit wat een ander doet. Zij is jou helemaal niets verschuldigd. Let op jezelf en reserveer je eigen plek in het paradijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.