IS dreigt in onthoofdingsvideo met dood Kroaat

Videoboodschap ISAls Egypte binnen 48 uur gevangen genomen moslima’s niet vrijlaat, zal een Egyptische beweging gelieerd aan IS een gevangen genomen Kroaat onthoofden. Zo meldt IS in een videoboodschap op het internet.

Op de video leest de Kroaat geknield een tekst voor, terwijl de strijder naast hem een mes vasthoudt in zijn linkerhand, net zoals Jihadi John in het verleden altijd deed.

“Mijn naam is Tomislav Salopek. Ik ben dertig jaar, kom uit Kroatië en ben gevangen genomen op 22 juli. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.” Hij geeft ook nog mee dat hij voor een Frans bedrijf werkt en in Caïro woonde. (Bron/ lees verder: diverse media)

4 REACTIES

  1. Niet vreemd hoor dat in Tsjechië en Slovenië zo een en elders op de Balkan zo een haat tegen Arabieren en Moslims is. Er is een sterke anti Islam beweging in opkomst en die beweging kan alleen ontstaan zijn door de onmenselijke kanten van de Islam die vooral door achterlijke barbaren uit het Midden Oosten en Noord Afrika (Marokko) verspreid wordt.

  2. Ben benieuwd hoe t leven eraan toe gaat in Guantanamo…….nooit commentaar van gehoord van meneer de premier; ze zullen t wel goed hebben daar als ook de mensen die op weg naar hun werk per ongeluk worden geraakt door “drones”………wat een sensatie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.