Zaak Hamza B. uitgesteld wegens mogelijke omkoping

Verdachte Hamza BIn Marokko is het hoger beroep tegen een van de schutters in de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt tot eind deze maand uitgesteld. Directe reden hiervoor is de beschuldiging dat de Marokkaanse rechters zijn omgekocht.

Via tussenpersonen zouden de rechtbank en andere autoriteiten voor 180.000 euro zijn omgekocht door de familie van B., waarna die geen levenslang maar twintig jaar cel kreeg. De advocaten van twee Nederlandse motoragenten die werden beschoten door Hamza B., hebben vanwege de aantijgingen een wrakingsverzoek ingediend. Zij willen dat de raadsheren in het hoger beroep worden vervangen.

Het hoger beroep is nu uitgesteld tot 27 augustus. (Bron/ lees verder: de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.