Succesvolle rentree Badr Hari in Grozny [VIDEO]

londtDe Marokkaanse kickbokser Badr Hari heeft vannacht een succesvolle rentree gemaakt in de ring. In de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië nam hij het op tegen de Surinaamse Rotterdammer Ismael Londt. Hari won in de derde ronde met een technische knock-out.

De twee namen in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië deel aan het AKHMAT Fight Club tournement en kwamen voor het eerst tegen elkaar uit. Het gevecht tussen Hari en ‘Mr. Pain’ Ismael Londt zou op 17 mei vorig jaar nog in Nederland plaatsvinden, maar vanwege problemen met de vergunning kon de strijd destijds niet doorgaan.

Beide vechters stonden nog nooit in de ring tegenover elkaar. Dat gebeurde in maart 2013 bijna, maar toen moest de in Marokko woonachtige Badr Hari vanwege een blessure afzeggen.

londt2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.