Opnieuw geen akkoord met Marokko over verlaging uitkeringen

Minister Lodewijk AsscherMinister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) is er opnieuw niet in geslaagd om overeenstemming te bereiken met Marokko over de verlaging van uitkeringen aan Marokkaanse Nederlanders in Marokko.

Asscher had de Kamer in het vooruitzicht gesteld voor 1 september tot een akkoord te komen, maar moet daar nu toch op terug komen. Desondanks hoopt de bewindsman binnenkort toch nog tot een akkoord te komen, schrijft hij dinsdag aan de Tweede Kamer.

Het is de tweede keer dat Asscher moet meldden dat hij niet tot een akkoord is gekomen. Eerder hoopte hij er al op 15 juni uit te zijn. Later verschoof die datum naar 1 september. Marokko houdt voet bij stuk en begrijpt niet waarom Marokkaanse Nederlanders minder moeten krijgen dan andere Nederlanders. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

8 REACTIES

  1. Zorro….onderhandelingen, zijn slechts bedoeld voor de zwakkeren, omdat zij domweg te laf, te zwak of te dom zijn om voor zichzelf op te komen. Realiteit!

  2. @Zorro, ik pas mij keurig aan, aan jouw discussie punten….aiai, opvoeding, pfftt…een jodenjongen die naar veel omzwervingen, van de Maj. Sa’ad Haddad, Machal, Rhodesië en na vele andere brandhaarden, vertrokken is naar Servië, ben namelijk nogal erg gesteld op een demografisch goede geregelde regio.

  3. jij bent geen jodenjongen, ook joodse mensen kennen fatsoen……liegen is dus slecht Arkan, ook dat moet je laten, zo nu ben je een grote Jongen….zo zie van omzwervingen worden je al te scherpe kanten langzaamaan bijgeschaafd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.