Verboden Marokkaanse film binnenkort in Nederlandse bioscopen

De speelfilm Much Loved mag in Marokkaanse bioscopen niet worden vertoond.De omstreden Marokkaanse film Much Loved van de Frans-Marokkaanse filmmaker Nabil Ayouch wordt vanaf 12 november in de Nederlandse bioscopen vertoond. Dat laat de distributeur van de film weten.

De film gaat over prostituees in Marrakech die hun lichaam verkopen aan rijke Arabieren en Europeanen.

Na een première in Cannes in het voorjaar zorgde de film in Marokko voor veel ophef, omdat hij te veel naakt zou bevatten en te grof zou zijn. De film werd verboden in Marokko omdat het een grote belediging zou zijn voor de normen en waarden in het land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.