[video] Voetbalmiljonair uit Oost. Vanavond om 22 uur

boussoufa_docuMbark Boussoufa (31) wilde deze zomer heel graag weg uit Rusland, naar een ander land waar vrienden en familie veel dichterbij zijn. Maar een transfer naar onder andere Anderlecht sprong af en zo zit de Marokkaanse dribbelaar nog altijd in de gouden kooi van Lokomotiv Moskou.

Vol luxe, maar ook erg eenzaam. Zijn ouders smeken hem daarom om te trouwen en een gezin te stichten. Dit alles blijkt uit de documentaire ‘Voetbalmiljonair uit Oost’ vanavond op NPO3, waarin Boussoufa 2,5 jaar werd gevolgd door regisseur Carin Goeijers.

Met een netto jaarloon van 4 miljoen euro is Boussoufa ondertussen één van de grootverdieners in Rusland. Maar kan hij met zoveel geld wel gelukkig zijn in Rusland?

Voetbalmiljonair uit Oost. Vanavond 22 uur. NPO3

Bekijk de documentaire terug op de website van de publieke omroep.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.