Ali Aarrass in Marokkaanse gevangenis opgenomen in ziekenhuis

Ali AarrassDe Belgisch-Marokkaanse Ali Aarrass, die sinds 2010 wordt vastgehouden in een Marokkaanse gevangenis, is na hevige pijn in zijn lever en nieren naar het ziekenhuis gebracht. De man was al meer dan 50 dagen in hongerstaking.

Aarrass werd in 2010 beschuldigd van terroristische activiteiten. Hij werd in Melilla opgepakt en door Spanje uitgeleverd aan Marokko. In zijn vaderland zou hij gemarteld zijn om bekentenissen af te leggen.

Na jaren lang onderzoek zijn de beschuldigingen nog steeds niet hard gemaakt. (Bron/ lees verder: Belgische media)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.