IS executeert man door platrijden met tank

Executie video Islamitische Staat (IS)In een nieuwe schokkende video laat Islamitische Staat zien hoe het een Syrische soldaat executeert door hem te overrijden met een tank.

De man bekent eerst op video hoe in zijn tijd bij het Syrische leger van Assad strijders van IS heeft overreden met een tank. Vervolgens wacht de man als executie hetzelfde lot.

De gruwelijke beelden zijn op het internet te vinden, maar worden hier niet gedeeld.

16 REACTIES

 1. Fritz je begint me nu echt te irriteren! Kruip met je bekrompen en achterlijke hoofd terug in je hol.
  Je bent bijna net zo erg als Isis. Beiden hebben jullie geen weet en dus niks van de islam.

  Moge Allah juist alle Isis strijders en hun aanhang met de grond gelijk maken Inchallah!
  Wij de echte en gewone moslims zijn juist (ook) bang voor deze harteloze, gewetenloze beesten. En onderhand moeten we ook bang worden van mensen die alles wat de media zegt geloven.

 2. Okay, Ikram, ik begrijp je irritatie en het is ook wel terecht. Maar helaas voor jou zijn een paar dingen het geval. Dit is geen anti-islam propaganda. Dit soort acties worden bedacht, uitgevoerd, gefilmd en glad geproduceerd door moslims voor een moslim publiek. Niet voor bekrompen lui zoals ik, zodat ze weer eens lekker op moslims kunnen kankeren. Maar omdat de slimmeriken van Daesh dus weten dat voldoende moslims hier zo opgewonden blij van worden dat ze er iedere keer nieuwe rekruten mee winnen die er aan willen meedoen, nieuw bommenvlees.
  **
  En in tegenstelling wat jij zegt is alles wat zij doen of laten, zeggen of zelfs de manier waarop ze iets zeggen of laten zien helemaal islamitisch uitgespit: tot op het kleinste detail in overeenstemming met de islamitische leer.
  **
  Ik begrijp dat het helemaal niet strookt met jouw idee van islam en deze praktijken haaks staan op jouw waarden en normen. Goed voor jou, maar nou ook weer niet een enorme verdienste om moreel superieur aan te zijn. Helaas voor jou kun je het niet afdoen met doen alsof IS geen ‘echte’ moslims zijn. Het zou best eens kunnen zijn dat het theologische gelijk aan hun kant is. Dat zegt dan alles over de waarde en wenselijkheid van dat theologische gelijk.

 3. Fritz niks van wat Daesh doet of ‘aangangt’ komt overeen met wat in de Koran staat.

  Een vers is daar heel duidelijk in:

  ‘Jij hebt jouw geloof en ik heb mijn geloof’.

  Nergens staat dat we elkaar elkaars geloof op moeten dringen.

  En nog wat: Daesh is opgezet door Israël en de VS.
  De kneuzen die echt geloven dat dit de islam is en voor Daesh gaan strijden krijgen of spijt of zullen in het Hiernamaals hun straf krijgen voor het plegen van zonden zoals in dit nieuwsbericht omschreven.

  Nogmaals, de meesten van ons verafschuwen de gruwelijkheden die worden aangericht door Daesh, Al Qaeda, Hamas, Boko Haram, de Taliban.
  Van mij mogen ze op een grote brandstapel.

 4. Daesh heeft de Koran vers waarop ze deze straf hebben gebaseerd erbij genoemd. Zoek maar op in je Koran 6:126. Het slachtoffer hier was de 19 jaar oude Fadi Ammar Zidan
  **
  Als je het aanzien van islam niet nog verder wilt onderuit halen dan het al is door het te besmetten met terreur en achterlijkheid zou je die niet met die samenzweringstheorieën ook nog belachelijk willen maken.. Maar je moet dat uiteraard zelf maar weten. Ik ben hier niet om islam te gaan verdedigen tegen zelfridiculisering.

 5. Beste Mensen,

  Dit is natuurlijk verschrikkelijk om te zien.
  Rekening houdend met normen en waarden en zelf kennis zal niemand dit goed keuren maar toch wil ik hierbij benadrukken dat de we heel snel vergeten zijn wat de Spaanse, franse, engelse kolonie heeft gedaan in Algerije, Marokko Libië enz..
  Kortom niemand is heilig! Lees de geschiedenis en je zult zien dat de hele wereld medeverantwoordelijk voor dat soort afschlachtingen.

 6. Hocein.

  Dat is het verschil tussen geschiedenis en nu.
  De geschiedenis is niet meer te stoppen, De moorden die nu worden gepleegd wel.

  Maar zoals jij het zegt klinkt het alsof je wilt zeggen dat Isis niet moet worden tegen gehouden omdat vroeger Spaanse,franse en Engelsen ook slechte dingen deden.

  Wat zo en zo nergens op slaat natuurlijk, omdat nu Moslims tegen moslims vechten.

  Maar het gaat zo en zo niet zo lang meer duren want Isis word op dit moment plat gebombardeerd door de Russen, en die gaan iets grondiger te werk dan het westen.

 7. Nou ik vind niet zo spectaculair als wat Assad allemaal heeft aangedaan, Assad heeft pas kennis van martelen, zoek maar op youtube…. EN niemand die DAT publiceert! stelletje hypocrtieten!

 8. Zorro.

  Tja, dat ligt dan aan je gebrek aan opvoeding.

  Echt zo standaard ben je trouwens, al het mogelijk is net doen of het niet bestaat, en anders gewoon iemand anders de schuld geven.
  Dat deed die mislukte brandweerman uit Rotterdam ook steeds.

 9. Nog maar een extra keer uitleggen voor Zorro. Dit is filmpje en andere zijn speciaal gemaakt voor jouw vermaak en plezier door Daesh, voor moslims als jou. Deze jongen zat in het leger van Assad, althans dat hebben ze hem laten zeggen. Jouw helden hebben hem door hem te vermalen met een tank wraak genomen op Assad. Is dat nou niet prachtig?

 10. Jaba,
  Mislukte brandweerman ?
  Is dat een compliment omdat jezelf nog nooit geen ene moet voor de samenleving heb gedaan, behalve bepaalde bevolkingsgroepen beledigen ?
  Je bent echt zieilg .

 11. Volgens mij moet jij je beperken tot het zielig vinden van die “bepaalde bevolkingsgroepen” van jou Henk. Die zitten daar vast meer op te wachten.

 12. Fritz, Jaba,denk dat je wel heerlijk hebt genoten van de misdaden van Assad, want dat is je door je bisschop ergens achter een deur verteld, geniet ervan, moslims horen niet thuis op aarde en Assad is onze marionet daar, die moet er op toezien dat de moslims daar niet de overhand hebben zoals overigens in alle islamitische landen en daarom is Afghanistan gebombardeerd en Algerije nogmaals gekoloniseerd en is er inmenging in Pakistan en Turkije en niet te vergeten Syrie en Irak……

  Fritz, in je hart stroomt geen bloed maar zwarte gal, ingespoten door de bisschop, de westerse media, alle andere al niet bekende actoren…..

  je ontbijt haat en luncht haat en je dineert haat en je slaapt met een haatliedje….

  je bent een materialistische peanut die geen flauw benul heeft van de werkelijkheid

 13. Leuk soort fantasie heb jij Zorro. Beeldend. Maar het is geen antwoord op de vaststaande feiten zoals die zijn gebeurd. Die gaan namelijk niet weg. Niet door de andere kant op te kijken. Niet door ze ontkennen. Niet door zo hulpeloos te proberen te jijbakken. Nee, dat lukt niet. En sterker dan dat, dat lukt ook nooit meer. Het is nou deel van de geschiedenis.

 14. Wat vaststaande feiten voor jou zijn, laat ik aan jou over en je media.Van mij part mage je dat allemaal geloven. Feit is dat jij heel partijdig bent en zeer haatdragend bent tegenover religies en volkeren en dus de mensheid. Je vervreemdt je van de mens. Je bent een bijna een afgeronde duivel.

 15. Duivels zijn een uitvinding in religiën die niet goed genoeg zijn verzonnen zijn om zonder te kunnen. Waarom zou je uiteindelijk in debiele onzin geloven die jou en anderen, vooral anderen, niets dan ellende brengt als het geen Halloween-achtige nonsens bevat om goedgelovige sukkels mee te dreigen?
  Heksen en tovenaars en djinns en duiveltjes en prinsesjes die in kikkers veranderen of zoutpilaren en ook gaan de diertjes zij aan zij het bootje in. Het regent want God moet huilen.
  **
  Ik heb daar verder niets mee. Ja, je zou kunnen zeggen dat ik daar partijdig tegen ben en een gezonde afkeer van heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.