‘Badr Hari slaat receptionist’

Badr HariBadr Hari domineerde gisteren het nieuws in Nederland met zijn veroordeling tot twee jaar cel voor een aantal mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven. Omdat Badr in het verleden al 8 maanden heeft gezeten in voorarrest, moet hij netto nog 6 maanden uitzitten.

In Marokko domineerde hij ook het nieuws. En niet vanwege de rechtszaak, maar vanwege het feit dat hij opnieuw zijn handjes niet thuis kon houden. Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe Badr Hari een Marokkaanse hotellobby binnenstapt en een receptionist een klap verkoopt.

De beelden zouden dinsdagnacht zijn gemaakt door een bewakingscamera toen Badr Hari met een vrouw en twee mannen het Sofitel hotel in Casablanca binnenkwam. Het Sofitel ontkent niet dat de beelden authentiek zijn. Hari zou rond 02.50 zijn binnengekomen. Bronnen van de website Huffpost Maghreb zeggen dat hij dronken was en dat het hotel aangifte tegen hem zal gaan doen. (Bron/ lees verder: Huffpost Maghreb)

5 REACTIES

  1. He Badr, dir 3aklek chi chwiya. Ma3a el asaf daba 3tit lnas slah jdid dadak.
    Daba diya3t ga3 el hasanat eli dit bl kheir wa sadakat dyalak.
    Kom op man! Je bent veel beter dan dit Badr!

  2. Hoezo is hij beter dan dit?

    Hier helpt geen PR manager meer aan die hem schaapjes laat schenken aan armen of geld aan scholen.

    En als hij niet oppast word hij in Marokko in de gevangenis gestopt voordat hij in Nederland zijn straf moet uitzitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.