Badr Hari zet (weer) een punt achter zijn vechtcarrière

badrduba12

Volgens De Telegraaf gaat Badr Hari een punt achter zijn vechtcarrière zetten. De K1-fighter kondigde op het Marokkaanse radiostation RadioMars zijn pensioen aan, schrijft de krant vandaag. Badr zegt meer tijd te willen doorbrengen met zijn dochter. Hij zal over een paar maanden zijn laatste boksgala vechten, dat plaats zal vinden in Marokko.

Het is niet de eerste keer dat Hari zegt te stoppen. In 2013, nadat hij in voorarrest had gezeten voor diverse mishandelingszaken, had hij al laten weten te willen stoppen. Ook in 2014 Badr Hari gaf de Nederlandse Marokkaan aan voorlopig met zijn carrière als kickbokser te willen stoppen. Reden voor de vechtpauze toen zouden problemen in de familiesfeer zijn.

Volgens de website wijwillenhetweten.nl vermoedt het Openbaar Ministerie dat Bard Hari stopt omdat hij mogelijk een veroordeling krijgt vanwege zijn mishandelingzaak in Nederland. Mocht hij niet naar Nederland terugkomen dan zal het O.M hem op de lijst van gezochte personen plaatsen waarna hij en elk land buiten Marokko kan worden opgepakt en naar Nederland worden uitgezet, schrijft de site.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.