Aanhouding 15-jarige jongen na doodrijden Schiedammer

PolitieDe politie heeft zondag een 15-jarige verdachte aangehouden voor het doodrijden van de 21-jarige Hamidou Laiti uit Schiedam. De Marokkaanse Nederlander kwam vrijdagavond om het leven toen hij rond 22:00 uur door een gestolen Seat Leon werd geschept.

Direct na het incident namen drie of vier personen de benen. Een van hen zou nu zijn opgepakt.

De nabestaanden van Hamidou doen een emotionele omroep aan de bestuurder, die de jonge Schiedammer doodreed. Dat meldt het AD. “Alsjeblieft, meld je bij de politie voor deze laffe daad. Geef ons duidelijkheid over wat er is gebeurd en laat ons in rust rouwen,’’ zegt een tante. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

5 REACTIES

 1. Om mijn part zagen ze hem zijn hoofd af. Komt anders toch nooit iets van terecht. Maar hij is in elk geval aangehouden Krijgt denk ik wel een taakstraf, drie dinsdagmiddagen slingers ophangen in de voetbalkantine of zo, wat je dan weer af kan kopen bij de begeleider.

 2. Weer hele primitieve reacties
  Er is totaal niets bekend in deze zaak alleen dat er meerdere inzittende van het voertuig wat gestolen was waren.
  Dat er 1 is opgepakt wil nog niet zeggen dat hij de bestuurder was..
  Misschien was hij wel met andere feiten bekend.

  Op dit moment heeft de wijkagent om info via MA gevraagd daar er angst voor represaille door andere is.

  Dus misschien maar beter even afwachten voor deze reacties te plaatsen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.