Extreemrechtse actievoerders bezetten moskee in Dordrecht

moskee-bezet

Zes leden van de extreemrechtse splintergroep Identitair Verzet hebben vanochtend de Al-Fath moskee in Dordrecht bezet. Ze hingen spandoeken en een Nederlandse vlag op het dak met leuzen als ‘Stop de Islam’ en de bekende leus van PVV leider geert Wilders: ‘Minder, minder’.

Vier actievoerders zaten op het dak en twee op de grond. De politie heeft een deel van de weg naast de moskee afgesloten. Het protest – dat zonder geweld verliep – is inmiddels beĆ«indigd. Volgens het Identitair Verzet zullen de komende tijd vaker acties gehouden worden ’tegen de islamisering van Nederland’.

Hier is meer te lezen over de extreemrechtse splintergroep Identitair Verzet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.