Moeder aanslagpleger Parijs: mijn leven is een hel

Bilal Hadfi aanslagpleger ParijsDe moeder van een van de aanslagplegers in Parijs zegt dat haar leven tot een hel is geworden.

De moeder van Bilal Hadfi, die zich opblies aan het stade de Franse in Parijs, heeft contact gezocht met het Belgisch-Marokkaans tv-station Maghreb TV. Live op tv zegt de moeder dat haar leven tot een hel is geworden, sinds haar zoon zichzelf opblies. “Ik leef niet meer. Ik probeer te overleven. Ik verwijt mezelf dat ik niks gemerkt heb. En ik vraag me de hele tijd af: ‘Heeft hij geleden?’,” zegt de moeder onder andere in het 27-minuten durend gesprek.

Opvallend zegt de moeder dat ze ook trots is op haar zoon: “ik ben trots op hem omdat hij geen enkel slachtoffer heeft gemaakt.”

4 REACTIES

  1. Het ouwe mens is “trots” op een loser die werd betrapt en zich vervolgens snel opblies. Zeer ongelukkige woordkeuze. Ze lijkt zich alleen druk te maken om haar zoon en niet om de slachtoffers die vielen.

  2. Ze is een moeder. Die kun je dat niet verwijten. Ze ontleent er misschien enige troost aan dat haar zoon in elk geval niemand behalve zichzelf heeft omgebracht. Zolang zij kan verdringen dat dit meer aan de omstandigheden lag dan aan de intentie kan ze dat misschien ook nog een beetje volhouden.

    Je hoort constant het verhaal achteraf dat familie niets in de gaten had. Het zou best kunnen dat het meer is dan alleen zichzelf proberen vrij te pleiten. Dat moslims moeite hebben het verschil te herkennen tussen radicaliseren tot moordlustige terrorist en zich steeds overdrevener religieus aan te stellen zou best eens kunnen liggen aan de godsdienst zelf.

  3. ik heb ook respect voor deze zelfmoord debiel , want deze zelfmoord debiel geeft ook een goed voorbeeld , hij blaast zich zelf op zonder dat hij onschuldige mensen dood. kijk zo hoort dat. dit is een goede terrorist. en nu hopen dat alle andere terroristen deze voorbeeld overneemt. inshailah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.