Mohsin inspireert met wereldreis

Goudse Mohsin AmdaouechDe drang naar vrij de wereld rondreizen zat er vroeg in bij Mohsin Amdaouech (25). Direct na het behalen van zijn hbo-diploma besloot hij een jaar lang te backpacken over de hele wereld.

Een nogal ongewoon fenomeen bij jongeren van Marokkaanse afkomst. Terwijl de meesten genoegen nemen met eens in de twee jaar naar Marokko gaan, wist hij nog voordat hij afstudeerde het al: ik ga een wereldreis maken. De in Gouda geboren wereldreiziger inspireert met zijn reizen en blogjes vele jongeren. Maar zijn grootste inspiratiebron is zijn eigen vader. Die zou zelf maar al te graag reizen en zou zelfs al op 70-jarige leeftijd nog de hadj ondernemen en daarbij direct reizen naar een aantal Afrikaanse landen tot Senegal aan toe.

I just want to say something to all my followers in Holland and international friends who celebrate Christmas. Merry…

Posted by Mohsin op wereldreis on vrijdag 25 december 2015

Mohsin is nu al langer dan een halfjaar onderweg. Hij heeft tot nu toe veel landen gezien in Noord, Zuid- en Midden-Amerika. Maar ook een aantal landen in Afrika, Midden-Oosten en Azië.

Inmiddels staat hij in de Top 100 van invloedrijke kleurrijke Nederlanders. Ook is hij een van de populairste reisbloggers van Nederland, met meer dan 27.000 volgers op zijn Facebookpagina Mohsin op wereldreis. Hij heeft niet alleen prachtige dingen gezien, maar vooral ook geleerd dat de wereld goed is. Dat mensen open en respectvol zijn. “Ik ben blij dat ik dit heb meegemaakt, ik heb een andere kijk op de wereld gekregen.”

Lees hier een Skype-interview dat hij heeft gegeven aan de Krant van Gouda.

Underwatervision

Posted by Mohsin op wereldreis on zondag 2 augustus 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.