Dolce & Gabbana brengt islamitische kleiding op markt

Dolce & Gabbana lanceert collectie hoofddoekenHet Italiaanse luxemerk Dolce & Gabbana richt zich sinds deze week nog nadrukkelijker op consumenten afkomstig uit en woonachtig in het Midden-Oosten. Het concern lanceerde voor het eerst een eigen collectie met abayas en hijabs.

Volgens velen is dit een grote doorbraak. Voor het eerst ontwerpt een couturehuis een speciale collectie sluiers en gewaden voor moslima’s.

De jurken en hoofddoeken hebben neutrale tinten als zwart en beige, met geborduurde kleurrijke bloemenprints en veel kant. Met name om die laatste details staat Dolce & Gabbana bekend. Met de collectie combineert het modemerk haar extravagante Siciliaanse karakter met traditionele Arabische kleding. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Dolce & Gabbana kleding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.