Nationale terrorismelijst blijft groeien

Jihadisten in Den HaagDe nationale terrorismelijst is in een jaar tijd verdubbeld. Inmiddels staan er 39 personen en drie organisaties op de lijst.

Dat meldt minister Koenders (Buitenlandse Zaken) zondag aan de vooravond van een grote internationale conferentie over terrorisme in Den Haag.

Plaatsing op de lijst zorgt er onder andere voor dat de bankrekeningen van de betreffende personen worden bevroren. Op de conferentie komen 250 vertegenwoordigers uit meer dan vijftig landen. Minister Koenders gaat op de conferentie ervoor pleiten wereldwijd vaker gegevens te delen over terroristen. (Bron/ lees verder: Rijksoverheid.nl)

1 REACTIE

  1. dat is ook de bedoeling, het doel is om elke inwoner van NL met een islamitische achtergrond op de lijst komt, het gaat de goede kant op, media is moslims aan t zwart maken met behulp van duistere politici die zogenaamd taboes(lees genocide/mensenrechenschendingen) doorbreken en Pegida doet de rest, nu afwachten tot een confrontatie tussen de islamitische inwoners en de Pegida aanhangers…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.