El Hamdaoui vertrekt na drie maanden al bij AZ

Mourinr el Hamdaoui bij zijn club FiorentinaAZ heeft niet lang kunnen genieten van de terugkeer van Mounir El Hamdaoui. De aanvaller tekende drie maanden geleden een contract in Alkmaar en stond bij zeven competitieduels in de basis, maar zaterdag werd bekend dat El Hamdaoui alweer vertrekt.

De Marokkaans international vertrekt naar Umm-Salal uit Qatar, dat het contract van El Hamdaoui afkoopt.

In zijn nieuwe contract bij AZ werd afgesproken dat El Hamdaoui voor een bepaald bedrag in de winterstop mocht vertrekken. Desondanks is de leiding van AZ niet blij met het plotselinge vertrek. Toch hebben ze enig begrip voor zijn vertrek. ,,Er is vrijdag contact opgenomen door die club. Het is heel snel gegaan. Dit was zo’n goede aanbieding dat hij hem niet kon weigeren, zei Mounir. Dat snap ik ook wel, ook gezien zijn leeftijd”, zegt Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ in het Noordhollands Dagblad.

El Hamdaoui na zijn eerste doelpunt voor AZ sinds zijn terugkeer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.