[UPDATE] Estelle Cruijff in Marokko bekeerd tot islam?

BadrEstelle

Volgens het Algemeen Dagblad zou Estelle Cruijff (37) zich vrijdag in een moskee in de Marokkaanse stad Kenitra hebben bekeerd tot de islam. Volgens de krant zou de de blondine dat hebben gedaan in het gebedshuis waar op dat moment het zogenoemde dodengebed werd gehouden voor Houda: de onlangs overleden zus van kickbokser Badr Hari.

De krant, die haar berichtgeving baseert op artikelen uit diverse Marokkaanse media waaronder Al Yaoum, schrijft:
Estelle en Badr Hari zijn al een tijdje uit elkaar. Op een video is echter Hari te zien in de moskee terwijl te horen is dat een vrouw de islamitische geloofsbelijdenis uitspreekt. Mogelijk ging het om de geloofsbelijdenis van een andere vrouw dan Estelle. Ze was niet voor commentaar bereikbaar. Ook haar vader Henny, de broer van Johan, was niet bereikbaar voor een reactie.

Er is vooralsnog geen bewijs van de aanwezigheid van Estelle in de Marokkaanse moskee. Op sociale media deelde Estelle dinsdag een foto van kaarsjes die samen een hart vormen. “R.I.P. lieve Houda. Bedankt voor alle mooie momenten. Ik zal de momenten voor altijd blijven koesteren. We gaan je missen lieve schat. Hou van je.” Tijdens haar relatie met Badr Hari, die toen nog in Amsterdam woonde, had Estelle goed contact met zijn zus. De twee zouden ook na de liefdesbreuk nog met elkaar om zijn gegaan aldus de krant. (Bron: Algemeen Dagblad)

UPDATE:
Hoewel de site van Al Yaoum een en ander met grote stelligheid beweert, lijkt dat bericht hoogst ongeloofwaardig. Estelle werd zowel vrijdag als zaterdag, gewoon, in Amsterdam gesignaleerd. Volgens De Telegraaf staat vast dat Estelle niet de vrouw is die, op de door de Al Yaoum geplaatste video, haar geloofsbelijdenis uitspreekt. Het zou daar gaan om een andere ex van Badr, Daphne.

????? ???? ????? ??????? ??? ???? ??????? ?????? ?????? ???????? ????? ?????? 22 ?????

Geplaatst door Ayoub El Alami op vrijdag 22 januari 2016

6 REACTIES

  1. Ha ha ha wat een poppenkast. Badr hoereert, snoert en drinkt alcohol en moet door het leven gaan als een goed moslim ? Laat me niet lachen . Alweer een bewijs hoe hypocriet de Marokkaanse moslims zijn. Voor de buitenwereld moeten ze laten zien dat het gelovige moslims zijn maar voor de rest is het een schijnheilig volk. Niet voor niets hebben ze in het Midden Oosten een hekel aan de Marokkaanse moslims !

  2. In het Midden Oosten hebben ze een hekel aan het leven zelf. Dus waar ze in het Midden Oosten allemaal wel of niet een hekel hebben maakt nou niet bepaald veel indruk.

  3. Fritz, sinds wanneer ligt Marokko in het midden Oosten?
    Verder zal het mij een worst wezen als Estelle zich tot de Islam bekeert of niet. En als dit klopt dan hoop ik dat zij het gedaan heeft uit overtuigingen en niet omdat Badt Hari dit gevraagt heeft, want hij is wel een hypocriete moslim

  4. Er is niemand die beweert dat Marokko onlangs naar het Midden Oosten is verhuisd Karim. Maurice hierboven beweert dat ‘ze’ in het Midden Oosten een hekel hebben aan Marokkaanse moslims omdat Marokkaanse moslims volgens hem niet moslim genoeg zijn. Ik maakte daarover de opmerking dat het niet boeit waar ‘ze’ in het Midden Oosten allemaal een hekel aan hebben omdat die lui het veel te druk hebben met een hekel aan elkaar te hebben. Genoeg in elk geval om elkaar af te maken.

  5. beetje respect voor de mensen, sommige hoeren kunnen zich beter gedragen als jij Maurice…

    en t plegen van zonden is inherent aan de natuur van de mens, dus ook moslims, daarom bestaat er vergeving van God; bimbo….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.