Bellen via WhatsApp kan weer in Marokko?

WhatsappBellen via WhatsApp, Skype en Viber met familie in Marokko is weer mogelijk. Zo melden diverse media.

In de afgelopen dagen zouden steeds meer gebruikers van smartphones weer de mogelijkheid hebben gekregen om telefonische gesprekken te voeren via mobiele apps. Dat meldt TelQuel, op basis van gesprekken met de Marokkaanse Telecomautoriteit ANRT.

Een woordvoerder van ANRT bevestigde het nieuws maar de autoriteit zou nog geen officiƫle verklaring hebben uitgegeven. Het gratis bellen via de apps kost de traditionele telecombedrijven veel omzet. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Leden van Maghreb.nl hebben naar aanleiding van het nieuws, geprobeerd te WhatsAppen met familie in Marokko. Terwijl eerder gesprekken nooit tot stand kwamen (vanwege ‘verbindingsproblemen’) kan nu wel een gesprek tot stand komen, echter lijken er nog steeds problemen met de verbinding (de een hoort de ander wel maar de ander hoort niets).

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.