Marcouch dringt aan op meer Marokkanen bij politie

Ahmed_MarcouchPvdA en SP willen dat er bij de politie meer agenten komen met een allochtone afkomst. Daar pleiten ze al langer voor, maar PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch heeft daar nu opnieuw aangedrongen naar aanleiding van het opgelaaide geweld tussen voornamelijk Marokkaanse bendes in Amsterdam.

Door het gebrek aan rechercheurs van Marokkaanse origine heeft de recherche volgens hem te weinig inzicht in ‘wat in Marokkaanse criminele kringen aan de hand is’. Daarom is het van groot belang dat de Amsterdamse politie een veel betere informatiepositie creĆ«ert om te achterhalen wat er in Marokkaanse criminele kringen speelt, vindt Marcouch.

Hij heeft daarover donderdag vragen gesteld aan justitieminister Ard van der Steur. Marcouch wil weten of kwalitatief goede agenten van allochtone afkomst de kans krijgen door te stromen naar functies waarin ze helpen bij het oplossen van misdrijven. Volgens hem zijn er nul Marokkaanse rechercheurs in de hoofdstad. (Bron/ lees verder: Het Parool)

3 REACTIES

  1. Deze nietsnut heeft bij de politie gewerkt en hij weet als geen ander dat het het meest rascistische apparaat van het land is. En nu hij een paar gekken heeft gevonden en dankzij hun stem in de politiek is beland, wil hij andere erin luizen. In de politiek merken wij weinig van zijn zg Marokkaanse origine. Meneer Marcouch, wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het ook ander niet.

  2. Fritz wat een kut reactie, je zit vol haat tering hond.
    Zeker een vieze racist die buiten een sukkeltje is.
    Je bent zeker veel gepest vroeger, en misbruikt door je vader vuile hond.

  3. Fritz, het zijn jongens met een Amsterdamse accent en daden a la Holleeder en de andere Nederlandse tuig, kortom om made in Kikkerland. Maar voor je gemoedsrust mag ze voor ons onder je categorie ” Marokko” plaatsen…. Hou vooral die oerlelijk kop van je maar in het zand….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.