Marokkanen woedend op Ban Ki-moon

Protest Marokko 2Marokkanen zijn zondag massaal de straten opgegaan om te protesteren tegen Ban Ki-moon.

De VN secretaris-generaal noemde afgelopen week de Westelijke Sahara een “door Marokko bezet gebied” en heeft daarmee de woede van Marokko over zich afgeroepen.

Marokko reageerde woedend en verwijt de VN-chef een gebrek aan neutraliteit. Ruim twee miljoen demonstranten protesteerden tegen Ban Ki-moon en de VN. De Westelijke Sahara behoort tot Marokko, riepen de demonstranten.

Geplaatst door ?fesnews ??? ????? op zondag 13 maart 2016

Protest marokko 3

Protest marokko 4

11 REACTIES

  1. Pokemon moet je niet serieus nemen, hij heeft vast een zakgeld mee gekregen om zijn pensioen – gat te dichten. VN is 10 x erger dan de FIFA!

  2. De waarheid omtrent de bezette Westelijke Sahara is confronterend voor Marokko. Het recht voor de West Saharanen zal uiteindelijk zegevieren

  3. die BANK KI-MOON of hoe hij ook mag heten , is een heel domme eikel die aandacht wilt hij weet niet waar hij het over heeft . maar ik weet een ding zeker. sahara als aparte land is het zelfde als Palestina een onafhankelijk land met Jeruzalem als hoofd stad . dus als die domme chinees een derde wereld oorlog wilt dan krijgt hij dat ook.

  4. @ Peter, 1 ding staat als een paal boven water. Sahara, Ceuta en Mellila zijn 100 procent Marokkaans en er zal geen enkele vorm van concessie hieromtrent plaatsvinden. Als er gestreden moet worden, dan zullen we er staan tot de bittere end. Het Westen en de VS moeten leren accepteren dat hun imperium die gebouwd is door mensenhandel, piraterij en het plaatsen van groeperingen tegenover elkaar en met daarbij het voorzien van wapens om vervolgens als zg beschermengel het land te redden dat dit tot het verleden behoort. Nederland moet zich eens buigen over Sint Maarten en andere bezette gebieden in deze moderne tijd. Wij prediken dat we er zijn voor de mensenrechten maar ondertussen staan wij toe dat onze multinationals arme landen uitmelken en groeperingen uitroeien. Zie Shell in Nigeria, visserij in Mauritanië, Kenia, Zimbabwe, Libie en Irak en ga zo maar door….

  5. hahahahah sahara een aparte land. hahahahahah. droom maar lekker verder, o meschien over 10000 jaar na een andere ijstijd. hahahahaha

  6. @ Fritz, volgens mij geloof jij ook dat kabouters onder paddestoelen leven. VN is niets anders dan samenzwering van de 5 grootmachten die op het ogenblik de wereld bezetten met hun resoluties die ze maken, gebruiken en aan hun laars lappen wanneer ze het gevoel hebben dat ze slachtoffer worden van hun eigen wetten. Het laatst wat je van een wereldburger mag verwachten, is dat zij nog geloven in de Luxor Theater genaamd VN.

  7. @ Fritz, deels mee eens. Maar duik ter lering en de vermaak maar in de geschiedenis dan zul je zien dat opdelen van Noord Afrika, wat vroeger 1 land was, te danken is aan onze buren van het zuiden, met name Spanje en Frankrijk. Blijkbaar vindt Pokemon, als spreekbuis van de theater genaamd VN, dat het cake nog meer opgedeeld kan worden. Wat ze daar op het ogenblik proberen is gelijk aan wat in het midden oosten gebeurt. Hoe groter de opdeling in Stammen, hoe machtiger het westen blijft. Het liefst ook in combinatie met een corrupte “democratisch gekozen” bestuur, dan kunnen we onze staatskassen hier in de EU weer lekker spekken. Hoe dieper we op het onderwerp ingaan, hoe sneller we tot de conclusie komen dat we in de afgelopen eeuw geen stap vooruit zijn gegaan. Kolonialisme is gemoderniseerd meer niet en al ex kolonies leven als ” nutsbedrijf” voort. Geen wonder dat de Grieken Europa leeg plunderen, want deze strategie hebben wij aan hen te danken. Verdeel en heers.

  8. de VN komt helemaal geen eer toe, alleen partijdigheid: Inval irak, Inval koeweit, “vredes”missies(gewoon rooftochten) Somalie en andere Afrikaanse landen, de VN is niet meer dan een “legalistische/legitiem-ogende” stroman voor de belangen van de VS en West Europa en “legale kolonie/genocideplegende monster Israel…..

  9. Fritz vervalt weer in het oude riedeltje dat uiteindelijk bijna alles terug te voeren is op Israël, de Joden. Zijn gedachtegoed sluit naadloos aan bij het verder uitvoeren van de plannen van de Nazi’s van dhr. A. Hitler om de Joden uit te roeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.