Aantal miljonairs Dubai neemt toe

Dubai airportDubai staat bekend om de vele luxe en de rijke bevolking. De stad in de Verenigde Arabische Emiraten telt tegenwoordig zo’n 42.000 miljonairs. In 2015 emigreerden zo’n 2.000 miljonairs naar Dubai. Het percentage miljonairs is hiermee met vijf procent gestegen.

Dat meldt Gulf News op basis van een onderzoeksrapport van New World Wealth (pdf).

In het afgelopen jaar was er een sterke instroom van vermogende mensen uit Turkije, Algerije, Marokko, en Egypte richting de Perzische Golf. De stad staat op de vierde plaats in de lijst van voorkeursbestemmingen van miljonairs uit de hele wereld. Sydney (+4000), Melbourne (+3000) en Tel Aviv (+2000) staan op de eerste, tweede en derde plaats in het lijstje van steden die in het afgelopen jaar de meeste miljonairs hebben aangetrokken. (Bron/ lees verder: Gulf News)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.