Koningshuis Marokko een van de rijkste. Nederlandse is rijker

Koning MohammedDe Marokkaanse Mohammed VI is een van de rijkste koningen ter wereld. Het koningshuis is het duurste. Dat meldt de Marokkaanse website Lakome en Gazettereview.com.

Van alle koningen staat de koning van Marokko op een zevende plaats met een eigen vermogen van 2,5 miljard dollar. De koning van Swaziland is de ‘armste koning’. De rijkste koning is die van Thailand met een vermogen van 30 miljard dollar. Het Nederlandse koningshuis staat op plaats 4 met een netto eigen vermogen van 16.8 miljard dollar, door onder andere aandelen in Shell.

Marokko mag zich wel koploper noemen wat betreft de kosten die het koningshuis maakt. Zo tikt de koning 254.520.000 dollar aan op de schatkist van Marokko om zijn dertig paleizen en diverse jachten te onderhouden en andere activiteiten te financieren. (Bron/ lees verder: Lamoke.com en Gazettereview.com)

10 REACTIES

 1. Jamil.

  Marokkanen vluchten voor de armoede die hij veroorzaakt, en jij vraagt Allah om hem nog rijker te maken?

  Jij moet wel echt een hekel aan Marokkanen hebben.

 2. Koning M6 is een monster en een dictatuur met zachte handen. In Marokko noemen ze hem de koning van de armen. Klopt, hij is de koning van de armen, maar dat wil niet zeggen dat hij arm is. In Ramadan deelt hij soep en zonnebloemolie aan armen uit. Hij houdt het volk dom, heel erg dom….

 3. Zorro.

  Tja, als je te dom bent om een discusie te voeren blijft alleen schelden nog over.

  forum: Oud Grieks woord voor een publieke plek, waar iedereen met elkaar van gedachten kan wisselen. Elektronische discussiegroep waar mensen met een gemeenschappelijke interesse informatie, meningen en standpunten kunnen uitwisselen.

 4. Allah ihafdo
  En moge allah hem beschermen
  Wat zijn sommige Marokkanen hatelijk
  Doen niks anders dan haat weten niks over geloof en cultuur maar toch blablabla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.