Marokkaanse koning bezoekt Golfstaten

The emir van Qatari Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani (L) en de Marokkaanse koning Mohamed VI De Marokkaanse koning Mohammed VI is woensdag in de Saudische hoofdstad Riyad. Daar neemt hij deel aan een topconferentie van de lidstaten van de samenwerkingsraad van de Golfstaten (GCC).

De GCC is een samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten dat bestaat uit de zes lidstaten Saudi-Arabiƫ, Oman, Bahrein, Qatar, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten. Door de bijeenkomst bij te wonen wil de koning een impuls geven aan het partnerschap van Marokko met de rijke oliestaten.

De koning bezoekt na afloop nog een aantal Golstaten afzonderlijk. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.