Ijdi op Divercity Den Haag zondag 3 juli

IjdiHet gloednieuwe Divercity Den Haag heeft de band Ijdi bevestigd voor een optreden tijdens de eerste editie van het gratis toegankelijke festival dat op 3 juli zal plaatsvinden in het Zuiderpark. Ijdi is een multicultureel gezelschap rondom de Amazigh (Berber) zanger Rachid El Morabet.

Zo divers als het gezelschap, is ook de muziek van Ijdi met als uitgangspunt meestal Berberse teksten. De muzikale invulling is zo divers als de muzikanten. Van ingetogen singer songwriter, via latin invloeden tot Afrikaans, pop, funk, soul en jazz. Ijdi is een zes-koppig gemêleerd gezelschap met een kleurrijke samenstelling en muziekstijl; in het Berbers gezongen eigen teksten en Afrikaanse ritmen en stembuigingen. Een uniek en grensverleggend initiatief van bevlogen musici van allerlei origine!”

Divercity Den Haag presenteert kunst en cultuur uit alle hoeken van de wereld in het Haagse Zuiderpark. Behalve de optredens op de hoofdpodia, word de bezoeker ook getrakteerd op pop-up acts zoals de Surinaamse bazuinformatie Prisintie en het Turkse Metheren die elk moment en overal in het Zuiderpark kunnen opduiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.