IS doodt Real Madrid fans in Irak

AanslagenBij een terroristische aanslag in het Irakese Samarra, ongeveer 125 kilometer ten noorden van hoofdstad Bagdad, heeft Islamitische Staat (IS) een bloedbad aangericht.

De terroristen van IS vielen in de nacht van donderdag op vrijdag een gebouw van een supporterscafé van Real Madrid binnen en doodden er 14 Real Madrid fans met hun AK-47’s. Nog vier mensen kwamen om bij een nabijgelegen markt, waar een van de terroristen een bomgordel liet ontploffen.

Het dodental kan nog oplopen, want twintig supporters liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Ter nagedachtenis aan de fans dragen de spelers van Real zaterdag in de wedstrijd tegen Deportivo la Coruña rouwbanden. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.