Islamofobie neemt toe in Den Haag

Aangifte wens discriminatieIn het afgelopen jaar is het Bureau Discriminatiezaken (BDZ) overspoeld met klachten van moslims uit regio Haaglanden over discriminatie.

Hoewel het aantal meldingen in 2015 daalde in vergelijking met 2014, nam het aantal klachten over discriminatie van moslims enorm toe.

De politie kreeg 117 procent meer meldingen binnen, het BDZ kreeg 85 procent meer. Het BDZ maakt zich grote zorgen om de groeiende islamofobie, die door de komst van vluchtelingen is verder toegenomen. (Bron/ lees verder: het AD)

7 REACTIES

 1. Zolang de politiek islamieten/islam portretteert als “achterlijk/gewelddadig” hebben zulke klachten weinig betekenis.

  De overheid straft wel voor holcaustontkenning heel zwaar maar niet voor islambelediging en demonisering.

  Sterker nog, de media heeft ook een dikke vinger in de pap als t gaat om t selectief verslag doen van gebeuretenissen omtrent islam en moslims.

  Kortom, Nederland holt hard achteruit in respect voor mensen en culturen.

 2. Hans.

  Op het moment dat jij over de holocaust begon ,bewees je hun stelling.
  Als je wilt dat discriminatie stopt, stop dan eerst met zelf te discrimineren.

 3. Inderdaad Jaba, de holocaust wordt goed verdedigd en Jaba, jullie hebben ook een dikke vinger in de pap….dat is geen geheim meer!

  Jaba, keer tot jezelf en grijp een fakkel en help Palestina te bevrijden van de Israelische bloeddorstige moordenaars…is veel beter voor je geweten dan op een Maghreb.nl forum vieze reacties te plaatsen.

 4. Hans.

  Er zijn plekken op aarde die veel ernstiger aan toe zijn dan Palestina maar daar heb je geen interesse in.

  Het intereseerd je bijvoorbeeld niet dat Moslims overal in Afrika bijvoorbeeld hele dorpen inclusief vrouwen en kinderen aan het uitmoorden zijn.

  Het enige wat je interesseert is om Joden te kunnen haten.
  Maar doe je best, het intreseert me geen reet wat er in Afrika of in Palestina gebeurt. Zolang ze hun meningsverschillen daar maar met elkaar uitvechten.

 5. Natuurlijk zijn er ernstige plekken dus verzon ik iets wat voor jou meer van belang is dan t bespioneren van websites van groepen mensen waarmee je niets hebt behalve haat…

  en over Afrika gesproken, moslims zijn daar t slachtoffer van nog voortdurende kolonisatie, door t Westen….en bij een kolonisatie hoort verzet…net zoals wat Palestijnen met jullie doen.

 6. Hans.

  Het enige wat je interesseert zijn moslims. de rest van de mensheid interesseert je geen ene reet en om hun leed maak je je niet druk.
  En daarmee ben je gewoon net zo een grote racist.

 7. Jaba,

  ik haak aan op dit artikel hierboven.Jij daarentegen niet maar zoals gewoonlijk bespioneer je websites van andersdenken om je gal over hen te spuwen. Jij bent de grote racist. Ik probeer je alleen mentaal te helpen, want je beseft t niet maar je bent heel erg zwak en ziek, niet meer stabiel in je bovenkamer, je haalt racisme en islamophobie door mekaar,kortom tijd om je verder te helpen door Hans om je te leren een beetje zelfkritiek te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.