Amsterdammers komen met halal maaltijdboxen

Chefali maaltijdboxOm na een lange dag vasten, ook nog de boodschappen te moeten doen, maakt de beproeving van de islamitische maand ramadan er niet makkelijk op. Reden te meer voor drie Amsterdamse ondernemers om een halal maaltijdbox op de markt te brengen.

Het begon ermee dat ze ontdekten dat van de boodschappenpakketten die, compleet met recepten, aan huis worden bezorgd door HelloFresh en andere snelgroeiende bedrijven er niet één geschikt bleek voor moslims.

Vanuit Amsterdam Osdorp komen Aissa Zarioh, Redouan Boussaid en Brahim Rgui daarom met hun eigen maaltijdbox, onder de naam Chefali. De gerechten worden samengesteld door tv-kok Mounir Toub, bekend van kookzender 24kitchen. Het vlees komt van de bekende islamitische slagerij Kaddour en de vis komt van horecaleverancier Jan van As. (Bron/ lees verder: Het Parool & Chefali.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.