Hakim Ziyech weer belangrijk voor Marokko

Hakim ZiyechHakim Ziyech is wederom belangrijk voor Marokko. De spelverdeler van FC Twense speelde een solide wedstrijd en wist ook nog eens de assist te verzorgen voor de enige doelpunt die Marokko maakte in de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Libië.

Uit een hoekschop die Ziyech met zijn linkerbeen voor het doel slingerde kwam Marokko op voorsprong tegen Libië. Nabil Dirar was de maker van het doelpunt. Ziyech werd vervolgens na 77 minuten spelen naar de kant gehaald door bondscoach Hervé Renard en zag vanaf de bank toe dat de thuisploeg in de blessuretijd de 1-1 maakte.

De Smaakmaker van de Marokkaanse ploeg, was ook al belangrijk in de 2-0 zege op Congo, door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.