Ramadan Mubarak!

date-ramadan-debut-ramadanVandaag is de ramadan wereldwijd begonnen voor miljoenen moslims. De heilige islamitische maand valt net als vorig jaar midden in de zomer, wat inhoudt dat men bijna 19 uur lang zich houdt aan de voorschriften van de ramadan, waaronder niet eten en drinken.

Het vasten tijdens de islamitische maand ramadan is een van de vijf zuilen – basisverplichtingen – van de islam. Naast het vasten zijn dat de geloofsbelijdenis (shahada), het gebed (salat), de pelgrimstocht naar Mekka (hadj) en liefdadigheid (zakat).

2 REACTIES

  1. Laten we hopen dat de arme moslims in Syrie, Irak, Palestina, Myanmar, Somalie, Nigeria, Lybie enz allemaal ook een gezegende ramadan zullen hebben.

    Moslims wordt wijs gemaakt dat de VS/EU niet in oorlog met de islam maar met terroristen,ze zijn weldegelijk in oorlog met de islam, het draait hen alleen om de islamitische landen, wie tegenwerkt is een terrorist. met behulp van lijntjes op een kaart wordt hen wijsgemaakt dat over de lijn andere soort mensen wonen, moslims worden niet verdeeld door geografische lijntjes, moslims zijn EEN, onverdeelbaar!

    Een aanval op een islamitisch land is een aanval op alle moslims!!!

    Word wakker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.