Auto op weg naar Marokko met 700 kilo te veel bagage

Auto naar MarokkoSneller dan 80 km/u rijden op de snelweg in Frankrijk zat er niet in. Hij kon ook niet anders! De chauffeur, die op weg was naar Marokko, had zijn auto volgeladen met allerlei koopwaar, waaronder fietsen, elektrische toestellen en vele kartonnen dozen.

De Franse politie heeft deze overbeladen vakantieganger onderschept op de A7 ter hoogte van Portes-lès-Valences. Bij een weging van zijn Opel Zafira, bleek deze 2,5 ton te wegen, oftewel 700 kg meer dan toegelaten, zo schrijft de Franse krant France Blue.

De chauffeur die ’s nachts vertrokken was uit de omgeving van Parijs, moest 700 kilo bagage achterlaten bij de politie van Bourg-lès-Valence. Nadat hij een boete van 180 euro had voldaan, mocht hij zijn weg vervolgen. (Bron/ lees verder: diverse media waaronder France Blue)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.