Cher Monsieur le Terroriste: een boodschap aan de terrorist

Dear MR. The Terrorist“The Doll Beauty” is een Franse Youtube-ster én moslima die geboren is in Nice. Als reactie op de afschuwelijke aanslag in ‘haar’ stad Nice heeft ze een video gemaakt, gericht aan “meneer de terrorist”.

In de video vraagt de jonge dame waarom hij onschuldigen en kinderen doodt. En waarom hij zich verbergt achter de islam.

“De islam staat voor vrede en verdraagzaamheid”, zegt ze. Daarop roept ze op om de islam en terroristen niet langer over een kam te scheren:

2 REACTIES

 1. Wat dacht u van: chere monsieur Hollande?

  Waarom laat u moslims vermoorden in Irak, Mali, Libie, Syrie?
  Waarom bezet u nog steeds Afrika?
  Afgelopen week heeft u domweg burgers in Syrie gebombardeerd…waarom?

  Vanwege hun geloof?

  Bent u christen? Ik ben ervan overtuigd dat als Jezus zou leven hij u als eerste zou ombrengen want u keert niet de linkerwang toe…..u bent een geniepige moordenaar in pak!

  U brengt uw burgers in gevaar door volop in te zetten op propaganda tegen moslims en islam!

  Onder t mom van laicite ontneemt u de rechten van de moslims in Frankrijk en buiten Frankrijk! Verpleegsters mogen geen hoofddoek vanwege laiciteit, wat is dit voir onzin?? Verpleegsters hebben vanoudsher altijd een hoofddoek!
  U bent erin geslaag om Boko Haram, de verzetsbeweging in Afrika te bestempelen als terr org. U krijgt altijd de volle steun van de VN en de Navo en de arabische marionetten!

  Waarom bent u een moordenaar? Waarom helpt u niet de wereld aan een betere bestemming ipv uitbuuten en blijven doden???!

  Iedeereen heeft u nu door!

 2. Buiten het feit om ,dat het dragen van een hoofddoek geen recht is, en ook niet opgenomen is als recht in de wet.
  Is het natuurlijk een zwakzinnig excuus om dat te gebruiken om willekeurig mensen te vermoorden die totaal niks met iets te maken hebben.

  Je bent dingen aan elkaar aan het verbinden die niks met elkaar te maken hebben.

  Je toont hiermee een gebrek aan in je empathisch vermogen, en dat is best zorgelijk, want daarmee bestaat de kans dat jij de volgende bent die willekeurig de straat op gaat om onschuldige mensen te vermoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.