Zomergasten met Abou Jahjah trekt half miljoen kijkers

Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou JahjahDe eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zomergasten, met als gast de controversiƫle Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah, trok zondagavond 484 duizend tv-kijkers.

Vooraf was er veel publiciteit over de komst van Abou Jahjah. Een aantal joodse organisaties, waaronder de TOF (Tradition is Our Future) en Federatief Joods Nederland, hebben zelfs geprobeerd de uitzending te voorkomen door ondera ndere aangifte te doen tegen VPRO en Abou Jahjah.

Zoals in Zomergasten normaal is, kreeg de Vlaming Jahjah ruim de tijd om in beeld en woord zijn kritische standpunten over joden en het Zionisme, de stroming die Palestina wil bezetten, in beeld te brengen.

2 REACTIES

  1. Had altijd geleerd dat censuur van media niet in Nederland hoorde todat ik hoorde van joodse lobbyisten (!!!) die ervoor streden deze man de mond te snoeren…..CENSUUR is in Nederland dus wel aanwezig tot mn stomme verbazing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.