Badr Hari in diepste geheim getrouwd

badrduba12Kickbokser Badr Hari is in het diepste geheim getrouwd met zijn zwangere vriendin: model Daphne Romani. Dat heeft de blondine laten doorschemeren in een interview met glossy Beau Monde. Wanneer het huwelijk heeft plaatsgevonden is onbekend. Het stel woont momenteel in Marokko.

De 31-jarige kickbokser en Romani gingen vijf jaar geleden uit elkaar, waarna hij een relatie kreeg met Estelle Cruijff die toen nog was getrouwd met Ruud Gullit. Hari en het model zouden in 2014 weer zijn herenigd. De twee hebben al een dochter, Amber-May (4). Hun tweede kindje, wederom een dochtertje, wordt op 24 september verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.