Imam en assistent in New York vermoord

imamNY

In New York zijn een imam en zijn assistent op klaarlichte dag doodgeschoten toen zij een moskee uitkwamen na het gebed. De 55-jarige imam was de leider van de moskee die hij net had verlaten. Het andere slachtoffer van de schietpartij in de wijk Queens is een 64-jarige man. De twee mannen werden van dichtbij in het achterhoofd geschoten. De schutter is gevlucht.

Volgens de politie waren de mannen aan hun kleding te herkennen als moslim, maar zijn er voorlopig geen aanwijzingen dat ze zijn vermoord vanwege hun geloof. Lokale moslims zien echter een duidelijke link tussen de moord en het aanmoedigen van Islamofobie door presidentskandidaat Trump.

“Dit is niet waar Amerika voor staat” aldus een buurtbewoner. “We leggen de schuld neer bij Donald Trump die een klimaat van drama en Islamofobie heeft gecreĆ«erd in dit land”.

2 REACTIES

  1. Dit is wat je noemt een aanslag, waar is de nationale rouw? welke presidenten hebben de moslimgemeenschap bezocht???welke bevolkingen hebben afstand genomen hiervan? heeft Wilders afstand gedaan????

    wat is t stil…….is t omdat er een kruistocht nog loopt tegen de islamitische wereld, nu vooral Turkije op de hak wordt genomen door europa en stilletjes door de VS door t ondersteunen van terroristische groepen zoals de PKK?

    de EU end e VS zijn de grootste terroristische bendes in de geschiedenis!!

  2. Herman, wat neuzel je toch altijd. Je reageert eenduidig en hebt geen grammetje IQ om de dingen wat zuiverder te analyseren en te beoordelen. Wat jij de kruistocht noemt tegen de islam, is het bij de moslims zo bekende verdraaien van feiten. Dat een imam en een assistent is vermoord is niet goed te praten. Maar als je nationale rouw wilt, waar bleef dan de nationale rouw toen een islam-slechter een priester onthoofdde?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.