Omar Ahaddaf’s eerste Marokkaans-Arabisch gesproken show in NL

Banner Shouf T Shouf

Na het succes van zijn comedy shows in Marokko speelt Omar Ahaddaf op zaterdag 10 september voor het eerst een Marokkaans-Arabisch gesproken voorstelling in Nederland. In “Shouf T Shouf” gaat Omar alle kanten op! Deze geroutineerde Marokkaan weet zoals gewoonlijk een herkenbare en hilarische comedy show neer te zetten. “Shouf T Shouf” is geschikt voor iedereen (broers, zussen, tantes, ooms, vrienden, schoonouders, etc.)

Omar Ahaddaf maakte in 1997 zijn comedy debuut op 2M, de nationale televisiezender van Marokko. In Nederland won hij in 2006 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en ontving in 2012 zowel de jury- als publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. Met zijn vele optredens in binnen- en buitenland en verschillende prominente comedy prijzen op zak wordt Omar als een van de meest succesvolle comedians uit Marokko gezien.

Podium Mozaiek
Zaterdag 10 september, 20.30u

1 REACTIE

  1. Oh mooi, dit is de Telegraaf gelukkig niet opgevallen anders zou er weer een haat campagne gestart worden….zoiets van….een “een haat-stand up comedian op komst in NL….”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.